Muffins Konijnenopvang Den Haag

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!

Deze konijnen zijn allemaal op zoek naar een fijn thuis en een leuke konijnenpartner. Ze kunnen bij een konijn geplaatst worden dat u al hebt, maar ook als koppel bij elkaar geplaatst worden als u aangeeft welke voedster en ram uw voorkeur hebben. De site is nog niet helemaal bijgewerkt, we hebben momenteel 35 konijnen in de opvang die allemaal een eigen thuis zoeken. Ze staan nog niet allemaal op de site

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
 

.

Kas

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Kas

Kas is een vriendelijke gecastreerde en ingeente ram. Hij komt altijd gezellig naar je toe lopen. Hij is een maand of 7 nu. Zijn moeder is een vlaamse reus, zijn vader een klein konijn. Kas is van formaat daar tussenin. Hij is erg leuk en kan goed met Rabbeltje opshieten dus als u op zoek bent naar een wat groter koppeltje dan zijn zij een leuke optie. maar hij kan ook bij een andere voedster worden geplaatst.

Misty

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Misty

Misty is een zus van Lola. Ze kunnen goed met elkaar opschieten dus kunnen ook samen bij een gecastreerde ram gaan wonen. Misty is ook erg lief en het wordt tijd voor haar dat ze een eigen baasje krijgt.

Lola

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Lola

Lola is ongeveer 1 jaar oud en is een voedster. Erg lieve voedster, prachtig om te zien. Ze wil erg graag een goed baasje en een leuke gecastreerde ram als vriend.

Rabbeltje

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Rabbeltje

Rabbeltje is een witte voedster, geboren november 2014.

Ze is wit en heeft rode ogen, ze is echt prachtig om te zien. Heel lief en ook slim. Ze is gek op Kas, zit emt hem in een groepje van 4 konijnen. Dus ze kan met kas samen geplaatst worden maar ook als u al een gecastreerde ram heeft kan ze daarbij geplaatst worden. Ze heeft voldoende losloopruimte nodig.

Dribbel

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Dribbel

Dribbel is een geastreerd en ingeent rammetje, ongeveer geboren op 6 Februari 2015. Hij is samen met Druppel en Druif gevonden in een hertenkamp in Deventer zonder moeder toen hij 3 weken oud was.

Dribbel is op zoek naar een eigen baasje met voldoende losloopruimte en een voedstertje als vriendin. Of samen met 1 van zijn zusjes zou ook erg leuk zijn als u op zoek bent naar een koppeltje.

Dropje

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Dropje

Dropje is een lief voedstertje, geboren 6 Februari 2015.

Ze is met 2 zusjes en 1 broertje hier gebracht door een werkneemster van een kinderdagverblijf. Daar waren 4 nestjes geboren omdat de kinderen op het kinderdagverblijf de konijnen bij elkaar hadden gelaten door de hokken te openen.

Ze is nu op zoek naar een lief vriendje, een geastreerd rammetje om bij te wonen met voldoende ruimte om los te lopen. Ze kan natuurlijk ook met Dribbel of broertje Drikus samen worden geplaatst. Daar zit ze nu al samen mee in een groepje en dat gaat erg goed.

Dreutel

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Dreutel

Dreutel is een zusje van Dropje en Droes.

Dus ook geboren op 6 Februari 2015 en net zo leuk een vrolijk als haar zusjes. Ook zij zoekt een goed thuis, waar ze lekker kan rennen en spelen met een gecastreerd vriendje.

Droes

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Droes

Droesje is een voedstertje, geboren op 6 Februari 2015. Ze komt ook van hetzelfde kinderdagverblijf als Dropje.

Ook Droesje wil graag een eigen thuis met een lief baasje en een gecastreerd vriendje. En losloopruimte is natuurlijk ook erg belangrijk.

Drikus

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Drikus

Drikus is het broertje van Dropje, Droes en Dreutel. Hij is gecastreerd en ingeent en geboren op 6 Februari 2015.

Drikus is een lief jong rammetje op zoek naar een eigen thuis met vriendinnetje en een lieve baas. Voldoende ruimte heeft hij natuurlijk ook nodig.

Druppel

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Druppel

Druppel is een zwart voedstertje, gevonden met 3 weken oud zonder moeder maar emt haar broertje en zusje Dribbel en Druif.

Ze is ongeveer 6 Februari 2015 geboren. ook zij wil graag een eigen thuis en hoopt op een lief vriendje waar ze lekker mee rond kan rennen in de tuin of in een ren.

Druif

KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS!!!
Druif

Druif is het (zwarte) zusje van Dribbel en Druppel.

Als geboortedatum houden we 6 februari 205 aan want toen is ze gevonden in Deventer in een hertenkampje, zonder moeder.Ze wil nu erg graag verhuizen naar een nieuw thuis, ook al heeft ze het in de groep met 6 andere konijnen erg naar haar zin. Ze wil graag een gecastreerd vriendje.

Pagina's: | 1 |