Muffins Konijnenopvang Den Haag

Geplaatst 2

.

Geplaatst 2

Geplaatst 2
 

We gaan weer verder met vermelden van geplaatste konijnen vanaf 21-3-2013

Bo

Geplaatst 2
Bo

Ze zeggen dat ik de knapste man in de opvang ben, en ze hebben natuurlijk wel een beetje gelijk. Daarom laat ik me van al m'n beste kanten zien. Ik ben ook nog eens erg lief en vind al die andere konijntjes hier in de opvang zo leuk. Zoals ik nu ben blijft m'n vacht, en af en toe een borstelbeurt is voldoende. Ik ben niet zo pluizig dat ik niks meer zie en heel erg klit. Ik wil ook heel graag gezelschap van een voedster en een eigen plekje om te wonen. Mijn naam is Bo.

Doortje

Geplaatst 2
Doortje

Mijn naam is Doortje. Ik was al geplaatst. maar het is mislukt. M'n nieuwe vriendje was bang voor me. terwijl ik niks deed. Ik hupste alleen naar hem toe en dat vond hij eng. na een paar dagen werd ik weer terug gebracht omdat hij niet meer wilde eten. Zielig voor hem. Maar ja nu zit ik dus weer in die opvang. En ik was net zo blij dat ik er weg was.

Ik ben niet zo gewend aan optillen en hou daar niet van. Ook aaien is niet mijn favoriete bezigheid. Af en toe mag het wel maar ik moet er nog aan wennen. Ik ben een heel mooi konijntje, klein en heb prachtige ogen. Dus ik hoop dat er ergens een leuke ram is met baasje die daarop vallen. Ik kijk er naar uit.

Gamma

Geplaatst 2
Gamma

Gamma is een Franse Hangoor voedster. Ze is 29-2-2012 geboren. Ze is gecastreerd. Gamma is afgestaan omdat de vorige eigenaar haar niet voldoende ruimte kon bieden en Gamma werd daardoor nogal territoriaal omdat ze nooit los mocht lopen. Een Franse Hangoor in een kooi kan ook niet, dus het is niet zo vreemd dat ze de kooi ging verdedigen. Momenteel heeft ze de ruimte bij ons en laat niet veel van het gedrag zien waarvoor ze is afgestaan. Het is gewoon een leuke pittige Franse hangoor voedster, die met voldoende ruimte al heel erg opknapt en nu graag nog gezelschap wil van een gecastreerde ram. U begrijpt dat we voor een Franse Hangoor veel ruimte vragen, zeker in het geval van Gamma omdat ze al heeft laten zien dat nodig te hebben. Ze laat zich kammen, en vindt het prima als je bij haar in de ren komt zitten.

Hipster

Geplaatst 2
Hipster

Hipster is een voedster, met een mooie lange vacht. Geen heel erg klittende vacht gelukkig dus de verzorging valt mee. Ze zit momenteel bij Frouk en gezin in opvang omdat ze mogelijk kleintjes krijgt. Voorlopig wachten we nog even vol spanning. Ze eet heel graag hooi, wortel, broccolistronken en komkommer, dus een gezonde dame. Ze wil contact en zoekt dat ook zelf.
We hebben haar opgehaald in Rotterdam en ze zat samen met drie dochters en een zoon in een te kleine ruimte. Ze heeft waarschijnlijk nest op nest gehad want ongecastreerde rammen en voedsters zaten bij elkaar.

Jacky en Vicky

Geplaatst 2
Jacky en Vicky

Twee zusjes van ongeveer twee jaar oud. Ze kunnen samen bij een gecastreerde ram of samen bij twee gecastreerde rammen of ieder apart bij een gecastreerde ram. Ze zijn ingeent. Ze verblijven momenteel bij Bianca dus heeft u interesse in 1 van de dames of allebei geeft u dat dan even door als u de afspraak maakt om te komen kijken.

Monchou

Geplaatst 2
MonchouMounchou is een leuke ram van ongeveer 9 a 10 maanden oud. gecastreerd en ingeent. Hij komt naar je toe als je met eten aan komt lopen. Kan geaaid, maar optillen is niet leuk vind hij. Z'n vacht heeft wat verzorigng nodig zoals 2 keer in de week even doorkammen, maar het is een vrij makkelijke vacht al ziet het er niet zo uit. Echt vervilten doet het niet snel.

Rodney

Geplaatst 2
Rodney

Rodney is een leuke ram en wordt binnenkort gecastreerd. Ook hij is een van de groep van 20 konijnen uit rotterdam en zit nog eventjes bij te komen bij Frouk en gezin. Hij is erg rustig, komt relaxed over en is w.s. een wat ouder konijntje. Wel heel leuk. Houdt nog niet zo van menselijk contact en ook niet van groente. Biksjes en hooi eet Rodney wel goed.

Sammie

Geplaatst 2
Sammie

Voor omschrijving zie Pascal.

reneetje

Geplaatst 2
reneetje

Voor omschrijving zie Amber.

.

Geplaatst 2
.

voedstertje tekst volgt

.

Geplaatst 2
.

voedstertje tekst volgt

.

Geplaatst 2
.

voedstertje tekst volgt

Fodor, Milo, Teuntje, Toosje.

Geplaatst 2
Fodor, Milo, Teuntje, Toosje.

Een superleuk viertal die ook per tweetal of ieder bij een gecastreerde ram of een voedster geplaatst kunnen worden. maar ze zijn zo leuk met elkaar dat ik ook een pging wil doen om ze als viertal te plaatsen. Als iemand een leuk groepje zoekt, het zijn vrij aaibare konijntjes, heel lief van karakter. Ze zijn nog jong, de rammetjes al gecastreerd ook. Het zijn vrij kleine konijntjes dus in een leuke ren of los in een veilige tuin zijn ze geweldig om naar te kijken.

Ushi

Geplaatst 2
Ushi

Ushi is een voedster die gevonden is in april 2014. Ze is in onze opvang bevallen van Kiwi en Soes en heeft bij een opvanggezin haar kleintjes groot gebracht. Die zijn nu ruim 10 weken oud en Ushi mag nu op zoek naar een eigen vriendje. Ushi is een lieve voedster en verdiend een goed thuis bij iemand die haar nooit meer zal dumpen. De foto is van toen Ushi net gevonden was in de tuin van degene die haar heeft gevonden.

Soes

Geplaatst 2
Soes

Soes is een lief voedstertje, geboren 27 april 2014. Soes zit nu nog bij broertje Kiwi, ze zijn vanaf 4 weken oud bij een opvanggezin geweest waar ze erg veel aandacht hebben gehad en dagelijkse knuffelsessies. Daarom zijn ze daar prima aan gewend en voor konijnen behoorlijk knuffelbaar.

Kiwi

Geplaatst 2
Kiwi

Kiwi is een rammetje geboren 27 April 2014. Hij wordt zo snel mogelijk gecastreerd. Hij zot momenteel samen met zus Soes. Omdat Kiwi en Soes veel aandacht hebben gekregen bij opvanggezin zijn ze erg knuffelbaar, wat voor konijnen toch altijd wel bijzonder is. Kiwi is een lief en jong rammetje, het leukste zou zijn als hij samen met Soes een nieuw baasje kan vinden.

Mosje

Geplaatst 2
Mosje

Mosje is een rammetje. W.s. begin juni geboren. Hij kan geplaatst worden vanaf Augustus en na castratie.

Fodor

Geplaatst 2
Fodor

Fodor is een gecastreerd rammetje, geboren april 2014. Fodor is wit met rode oogjes. Hij is erg lief van karakter. Hij is afgestaan vanwege een onverwacht nestje en daardoor te veel konijnen.

Milo

Geplaatst 2
Milo

Milo is een gecastreerd rammetje, geboren april 2014. Hij is afgestaan vanwege een onverwacht nest en daardoor te veel konijnen. Milo is erg lief. Hij is wit en heeft rode oogjes.

Dodo alias Vanessa

Geplaatst 2
Dodo alias Vanessa

Dodo is een Franse Hangoor voedster, geboren 4-1-2014. Dodo heer vanaf heden Vanessa, naar onze vrijwilliger Vanessa. Omdat Dodo nog geen echte naam had. We hebben haar dappere dodo genoemd toen ze 3 dagen oud was maar Vanessa is natuurlijk een mooiere naam.Ze heeft ondertussen ook een bezoekje gebracht aan onze d.a. omdat haar tanden verwijderd moesten worden i.v.m. olifantsgebit.Dit scheelt haar veel stress en ze kan nu prima eten.

Teuntje

Geplaatst 2
Teuntje

Teuntje is een voedstertje en afgestaan vanwege een onverwacht nest en daardoor te veel konijnen. Toosje is april 2014 geboren. Ze is lief en vrij aaibaar. Teuntje is wit en heeft rode oogjes.

Rudolf

Geplaatst 2
Rudolf

GERESERVEERD

Rudolf is een Franse Hangoor rammetje en geboren op 4-1-2014. Omschrijving volgt.

Toosje

Geplaatst 2
Toosje

Toosje is een voedstertje en afgestaan vanwege een onverwacht nest en daardoor te veel konijnen. Toosje is april 2014 geboren. Ze is lief en vrij aaibaar. Toosje is wit en heeft rode oogjes.

Britta

Geplaatst 2
Britta

Britta is 4-1-2014 geboren. Britta is een Franse Hangoor voedster

Tessa

Geplaatst 2
Tessa

Tessa is geboren 4-1-2014, en ze is een Franse Hangoor voedster. Libby is gesteriliseerd. Ze is erg lief en op zoek naar een lief vriendje. Ze kan samen met Libby worden geplaatst. Libby is een evenoude Franse hangoor voedster en ook gesteriliseerd. Daarom kunnen de twee dames samen geplaatst worden. Ze kunnen ook samen bij een gecastreerde ram. Of ieder apart bij een gecastreerde ram.Omdat ze gesteriliseerd is en ingeent, is de bijdrage voor Libby 80 euro i.p.v. 20 euro.

Bram

Geplaatst 2
Bram

Bram is een rammetje, geboren 4-1-2014. Hij is een Franse hangoor. Omschrijving volgt.

Sophie

Geplaatst 2
Sophie

Sophie is een zwarte voedster, die al een tijdje bij ons verblijft. Ze is erg lief, en is al veel meer vertrouwen in mensen gaan krijgen.

Saskia

Geplaatst 2
Saskia

Saskia is een gevonden voedstertje uit deventer. Een langharige dame die dus de nodige vachtverzorging nodig heeft. Toen ze werd gevonden was de vacht volledig vervilt dus ik heb haar helemaal kort geknipt. Dat is nu een aantal weken geleden en de vacht groeit langzaam terug. Hieronder een filmpje van Saskia op youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=HZgwCjR-3QQ

Zoei

Geplaatst 2
Zoei

GERESERVEERD

Zoei is geboren op 4-1-2014, en is een Franse Hangoor voedster. Omschrijving volgt

Brownie

Geplaatst 2
Brownie

Brownie is een voedster, omschrijving volgt.

Pompoen

Geplaatst 2
Pompoen

Pompoen is een voedstertje, tekst volgt.

Hatji

Geplaatst 2
Hatji

Hatji is een klein rammetje. Wordt binnenkort gecastreerd. Omschrijving volgt.

Tim

Geplaatst 2
Tim

Zie verhaal Bob, Tim, Ross en Tom

Klaartje

Geplaatst 2
Klaartje

Klaartje is ook een voedster van de 20 konijnen tellende groep die we opgehaald hebben in Rotterdam. Een prachtige dame. Ze zit nu al een tijdje in onze opvang en wil heel graag een eigen baasje en een lieve gecastreerde ram om bij te wonen

Liza

Geplaatst 2
Liza

Zie verhaal Tessa.

Mijke

Geplaatst 2
Mijke

De castratie van Mijke wordt gesponsord door MIJKE, 1 van onze allertrouwste donateurs. En natuurlijk door de konijntjes Jet en Bink ( en een van onze allerliefste logeerkoppeltjes) die bij Mijke wonen. Heel erg bedankt :-)

Ross

Geplaatst 2
Ross

Ross is een Franse Hangoor ram, geboren 2-1-2014. Op de foto is hij 6 weken oud. Ross wordt binnen een paar weken gecastreerd en daarna mag hij op zoek naar een eigen baasje. En een konijnenvriendinnetje. Ross wordt een grote ram, w.s. rond de 6 kilo. Dus heeft hij veel ruimte nodig.

Tom

Geplaatst 2
Tom

GERESERVEERD

Tom is een prachtige Franse hangoor ram, geboren 2-1-2014. Tom wordt over een paar weken gecastreerd. Zoals op de foto te zien is heeft tom een echte rammenuitstraling. Hij heeft ook een lief en blij karakter. Een prachtig manneke. Omdat hij straks w.s. een kilo of 6 wordt heeft Tom veel ruimte nodig. En een konijnenvriendinnetje natuurlijk.

Sil

Geplaatst 2
Sil

GERESERVEERD

Sil is een Franse Hangoor ram, geboren 2-1-2014. Sil is op dit moment (1-3) ruim 8 weken oud en wordt binnen een paar weken gecastreerd. Hij kan dan op zoek naar een eigen baasje, en een leuk vriendinnetje. Een van z'n zusjes zou kunnen maar ook een andere voedster uiteraard. Sil heeft straks veel ruimte nodig, hij wordt een kilo of 6 zwaar. Op de foto is sil bijna 6 weken oud. Hij is een vrolijk en blij rammetje en komt vol vertrouwen naar je toe als je bij de ren staat.

Bob

Geplaatst 2
Bob

Bob is een Franse hangoor ram, geboren 2-1-2014. Hij is nu (1-3) ruim 8 weken en wordt binnen een paar weken gecastreerd en kan daarna geplaatst worden. Bob wordt straks een flinke jongen van w.s. rond de 6 kilo en heeft dus veel ruimte nodig. En natuurlijk gezelschap van een voedstertje. Misschien 1 van z'n zusjes, maar een andere voedster kan ook natuurlijk. Bob is lief en helemaal blij en vrolijk samen met z'n moeder en broertjes en zusjes. Bob z'n oortjes hangen ondertussen naar beneden, de foto is van 9 februari, Bob was toen bijna 6 weken.

Noir en Sijah

Geplaatst 2
Noir en Sijah

Tekst volgt

Momfer en Pippa

Geplaatst 2
Momfer en Pippa

tekst volgt

Frederique

Geplaatst 2
Frederique

tekst volgt

Dikkie

Geplaatst 2
Dikkie

Dikkie is een voedster, zit momenteel bij opvanggezin Bianca. Komt binnenkort naar de opvang terug. Omschrijving volgt.

Beauty

Geplaatst 2
Beauty

Beauty is een voedster, zit momenteel nog bij opvanggezin Bianca. Komt binnenkort weer naar de opvang terug.Omschrijving volgt.

Nijn

Geplaatst 2
Nijn

Nijn is een voedster, zit momenteel nog bij opvanggezin Bianca maar komt binnenkort naar de opvang terug. Omschrijving volgt.

Dorus

Geplaatst 2
Dorus

GERESERVEERD

Dorus is een hangoor rammetje, gecastreerd.

Drika

Geplaatst 2
Drika

GERESERVEERD

Drika is een hangoorvoedstertje van 10 maanden oud.

Einstein

Geplaatst 2
Einstein

Einstein is een gevonden ram, of eigenlijk een gedumpte ram. Hij moet nog gecastreerd en ingeent worden. Omschrijving volgt.

Pagina's: | 1 | 2 |