Muffins Konijnenopvang Den Haag

U wilt een konijn van Muffins ... de voorwaarden

.

U wilt een konijn van Muffins... de voorwaarden

U wilt een konijn van Muffins ... de voorwaarden
 
ENKELE VOORWAARDEN OM IN AANMERKING TE KOMEN VOOR KONIJNEN VAN MUFFINS KONIJNENOPVANG.
Onze konijnen worden nooit alleen geplaatst, altijd als koppel. Het kan zijn dat u zelf al een konijn heeft, daar kan dan een konijn uit onze opvang bij geplaatst worden. Of u kunt twee konijnen bij ons uit de opvang halen als u nog geen konijnen heeft.
De beste combinatie voor een koppel is een voedster (vrouwtje) en een gecastreerde ram (mannetje). De rammen in onze opvang worden allemaal gecastreerd.
en drietal konijnen of viertal of een grotere groep is uiteraard mogelijk, mits voldoende ruimte.

Omdat de konijnen ruimte nodig hebben vragen we voor de konijnen een ruim hok met ren, of een altijd open hok met loslopen in huis of tuin kan ook natuurlijk.
Een permanente ren voor een koppel konijnen moet zeker 4 vierkante meter zijn, dit geldt ook voor binnenkonijnen. (liefst nog meer). Ook als ze loslopen in huis of tuin en alleen 's nachts opgesloten worden hebben ze een ren nodig van minimaal 4 vierkante meter.
Ook kleine konijntjes hebben deze ruimte nodig.
Bij grote konijnen zoals Franse Hangoren, Vlaamse reuzen en Groot Lotharingers, of konijnen van dit zelfde formaat zijn er veel grotere ruimtes nodig.

Indien er door omstandigheden niet meer voor het (de) konijn(en) gezorgd kan worden, dan kunnen ze weer terug naar de opvang, wel vragen we dan ook een afstandsbijdrage. Als u er zelf dan een geschikt baasje voor weet, dan vragen we u toch om door te geven dat ze gaan verhuizen zodat we weten waar onze geplaatste konijnen zijn.

U belooft zonodig een dierenarts in te schakelen en het konijn geen medische zorg te onthouden.

Wanneer U na dit verhaal nog steeds interesse heeft in een konijn uit Muffins Konijnenopvang ;-), vraag ik u om mij een mailtje te sturen met daarin de afmetingen van het konijnenverblijf waar u de konijntjes in wilt houden, plus een foto hiervan.
Verder is het misschien voor u van toepassing om het hoofdstukje VERZORGING en KONIJNEN EN KINDEREN goed door te lezen.

Wanneer u vragen heeft, stel ze gerust. U krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Alvast hartelijk bedankt voor uw belangstelling voor een konijn uit de opvang.

Pagina's: | 1 |