Muffins Konijnenopvang Den Haag

Home


WIJ ZIJN ALLEEN GEOPEND OP AFSPRAAK

STICHTING MUFFINS KONIJNENOPVANG DEN HAAG (ANBI status toegekend)

RSIN nummer 854406736
KvK nummer 61595438

BESTUUR

Ria de Maat, voorzitter
Ed de Maat, secretaris
Hans Massa, penningmeester

Ons bestuur ontvangt geen salaris of andere financiele giften van de Stichting

Ons jaarverslag zult u pas eind van dit jaar kunnen vinden op de site omdat wij sinds 3 oktober 2014 een stichting zijn en nog geen jaarverslag verschuldigd zijn geweest.

Doelstelling
Sinds 2008 zijn wij als particuliere opvang (onze opvang is aan huis, in onze eigen tuin waarbij een gedeelte gereserveerd is voor de opvang) bezig met het herplaatsen van konijnen die afgestaan zijn of gevonden. Dit zijn van 2008 tot begin 2015 ongeveer 3000 herplaatsingen geweest.

Onze doelstelling is het herplaatsen van tamme konijnen die afgestaan zijn of gevonden en daarbij het leven van tamme konijnen voor zover mogelijk te verbeteren.

Dat wil zeggen dat we een aantal voorwaarden stellen die aansluiten bij de basisbehoeften van konijnen. Deze voorwaarden kunt u logischerwijs ;-) vinden onder het hoofdstuk VOORWAARDEN.

Om de konijnen te kunnen blijven opvangen en herplaatsen is het noodzakelijk om voor afstand doen en bij het herplaatsing van onze konijnen een bijdrage te vragen. Deze bijdrage is gebaseerd op de gemaakte kosten waarvan we een overzicht hebben geplaatst onder het hoofstuk KOSTEN BIJ HERPLAATSING EN AFSTAND Met deze bijdrage helpt u ons om ons werk voort te kunnen zetten en we zijn u daar uiteraard dankbaar voor.

Om de overige kosten te dekken zoals dierenartskosten verzorgen we op kleinschalige basis pensionopvang. U kunt hier alles over vinden onder het hoofstuk KONIJNEN PENSION FAWLTY TOWERS.

Ook gaan we starten met aanbieden verzorging van de konijnen bij de mensen thuis als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Dit voor konijnen die liever in de eigen omgeving verblijven gedurende de vakantie van de baasjes. Hierover volgt nog een uitleg onder hoofstuk KONIJNEN PENSION FAWLTY TOWERS

Verder wordt er gewerkt aan het hoofstuk VERZORGING en kunt u een WINKELTJE op onze site vinden met wat tweedehands producten.

Maar het belangrijkste hoofdstuk is natuurlijk KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS. Helaas niet helemaal up to date, de verwachting is dat deze binnenkort weer volledig up to date is.

U KUNT ONS NU OOK VOLGEN VIA DE FACEBOOK PAGINA VAN ONZE OPVANGhttp://www.facebook.com/#!/muffinskonijnenopvang.denhaag
KONIJNEN ZOEKEN EEN THUIS IS BIJGEWERKT OP 7-6-2015


ONZE NIEUWE WEBLOG
BIJGEWERKT OP